Contact:
021.413.08.75
0371.395.468
contact@calinfarm.ro
Prima pagina
Produse noi
Promotii
Dictionar medical
Ajutor
Card de fidelitate
Despre noi
CATEGORII
» Medicamente
» Copii
» Cosmetice
» Vitamine si suplimenti nutritivi
Alevia
Sun Medic
Walmark
» Ceaiuri
» Aparatura medicala
» Teste de sarcina si ovulatie
» Parafarmaceutice
» Ingrijire personala
» Alte produse
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
LINK-URI UTILE
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate
CASMB
C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.
Ministerul Sanatatii - Lista pret medicamente
Fares
Vremea
CONTACT
Adresa:
Str. Drumul Taberei nr. 124
Complex Comercial A 16
Bucuresti, Sector 6

Telefon/Fax:
021.413.08.75
0371.395.468

Email:
contact@calinfarm.ro

Doppelherz Omega 3-ulei de somon x120cp
Fotografia prezentata are caracter informativ
Doppelherz Omega 3-ulei de somon x120cp
STOC:  in stoc

Informatii suplimentare la telefon:
021.413.08.75

D.c.i.: Combinatii
Compozitie: O capsula contine 800 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega 3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (40% din doza zilnica recomandata);

Proprietati:
Omega 3 sunt substante nutritive importante pentru balanta valorilor de colesterol si grasimi/trigliceride din corp.
Acizii grasi Omega-3 detin o importanta vitala pentru organism.
Acizii grasi Omega - 3 nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea ei trebuiesc aportati din alimentatie. Doar putine alimente contin acesti acizi grasi valorosi. Cele mai importante izvoare sunt pestii care traiesc ?n apele reci cum ar fi: somonul, heringul si macroul.

Noi avem nevoie de acesti acizi grasi cu catena lunga pentru functionarea creierului si a retinei oculare, fiind importanti pentru mecanismele acuitatii vizuale.
Miscarea suficienta si hrana sanatoasa sunt componente importante ale alimentatiei sanatoase pentru inima.Foarte important este de asemenea limitarea aportului de colesterol si grasimi si aportul grasimilor folositoare.

Astazi se stie ca acizii grasi Omega-3 sunt o componenta importanta a alimentatiei sanatoase pentru inima, din aceasta cauza se recomanda cel putin doua mese pe saptamana care constau din peste bogat in Omega-3.
Insa nu toata lumea consuma peste cu placere si de cele mai multe ori si prepararea meselor de peste este laborioasa.

Indicatii:
Acest supliment nutritiv realizeaza un aport important pentru balantul nivelului grasimilor sangvine, si a colesterolului.

Administrare:
Zilnic se administreaza 2 capsule cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.
« Inapoi
Trimite aceasta
pagina unui prieten
Tipareste
aceasta pagina

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative, conforme cu cele puse la dispozitia calinfarm.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor si nu constituie obligatii contractuale. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va multumim pentru intelegere.
CAUTARE
  Cuvinte cheie:
  
  Pret intre:
   si
PROMOTII
Omron Tensiometru electronic RS 2
detalii
Designed by GT3 Custom SoftDesign