Calin Farm

Bine ați venit la CALIN FARM, o farmacie publică independentă cu capital românesc privat, fondată în anul 1998 de o familie formată din trei farmaciști dedicați. Ne-am propus să oferim servicii farmaceutice de înaltă calitate pacienților dintr-o zonă în care nu existau alte farmacii disponibile. CALIN FARM este o societate cu răspundere limitată (S.R.L.) și este înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/3987/1998. De asemenea, avem un cod unic de identificare fiscală: RO 10520264.

La CALIN FARM, avem principii solide care stau la baza muncii noastre:​

principii solide

Respectul pacienților și empatie

Ne străduim să oferim servicii farmaceutice de calitate, cu respect și înțelegere pentru suferința pacienților noștri. Ne punem în locul lor și le oferim sprijinul de care au nevoie în tratarea afecțiunilor lor.

Respect pentru profesia de farmacist

Suntem mândri să fim farmaciști și considerăm că este o profesie de înaltă responsabilitate. Ne actualizăm constant cunoștințele în domeniul farmaceutic pentru a putea oferi cele mai bune sfaturi și servicii.

Respect pentru medicament

Ne asigurăm întotdeauna că medicamentele pe care le eliberăm sunt autentice, de înaltă calitate și provin de la furnizori de încredere. Prioritatea noastră este siguranța și eficacitatea tratamentului pacienților noștri.

Respect pentru Jurământul lui Hipocrate

Am depus Jurământul lui Hipocrate la absolvirea Facultății de Farmacie și îl onorăm în fiecare zi. Ne dedicăm pacienților noștri și le oferim asistență farmaceutica cu integritate și demnitate.

Servicii

La CALIN FARM, oferim o gamă diversă de servicii pentru a răspunde nevoilor pacienților noștri:

Eliberarea de medicamente compensate și gratuite

Colaborăm cu Casele de asigurari de sanatate pentru a putea oferi pacienților medicamentele necesare, în conformitate cu prevederile legale.

Prepararea retetelor magistrale

Avem un laborator propriu în care pregătim retetele magistrale prescrise de medici pentru a personaliza tratamentul pacienților.

Elaborarea de produse oficinale

Conformăm produsele noastre cu standardele Farmacopeei Române și Farmacopeei Europene, asigurând calitatea și eficacitatea acestora.

Consiliere calificată a pacienților

Suntem aici pentru a vă oferi sfaturi și informații privind utilizarea corectă a medicamentelor, precum și pentru a vă ghida în profilaxie și combaterea polipragmaziei.