Termeni si conditii

Termeni si conditii

 1. Despre Noi

Serviciul http://calinfarm.ro este oferit de Calin Farm S.R.L. cu sediul in Strada Drumul Taberei nr 124, Complex Comercial A16, Sector 6, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/3987/1998, avand cod unic deinregistrare RO 10520264, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

 • Prin posta la adresa de corespondenta: Strada Drumul Taberei nr 124, Complex Comercial A16, Sector 6, Bucuresti.
 • Prin e-mail la urmatoarele adrese: contact@calinfarm
 • Prin telefon la numarul: 0371.395.468
 1. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul Sopcietatii, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Societatii fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Societatea fara a detine o permisiune scrisa, obtinuta in prealabil, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a Societatii, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Societatii intr-o lumina falsa, ofensiva, inselatoare sau derogatorie. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

 1. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al Societatii va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Societatii. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Societatii va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Societate, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

 1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe CalinFarm.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 0%, 5 %, 9% sau 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

 1. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Societatea isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut.

Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe CalinFarm.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe CalinFarm.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale CalinFarm.ro.

Societatea are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Societatea nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Societatea are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 1. Forta Majora

Societatea, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre CalinFarm.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Societatii. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la CalinFarm.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele CalinFarm.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 1. Publicitatea

Societatea poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea CalinFarm.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 1. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale

Societatea respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@calinfarm.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

 1. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul CalinFarm.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile CalinFarm.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul CalinFarm.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Pitesti.

 1. Prezentarea ofertei

CalinFarm.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul CalinFarm.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul CalinFarm.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul CalinFarm.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.